Skicka fakturor eller erbjudanden enkelt

Från Bestinvoicing till kund på nolltid

Skicka dokument via e-post

Dina fakturor och andra dokument kan skickas till kunden direkt från onFakt-programmet. Via ett uppföljningssystem kan du direkt se om fakturan har kommit fram och när mejlet är läst. Till exempel, i händelse av en misslyckad prisförslagsöverföring på grund av en felaktigt angiven e-postadress, kan du omedelbart skicka om offerten korrekt så att ingen kund någonsin missar ett erbjudande.
Skicka dokument via e-post
Skicka fakturor med vanlig post

Skicka fakturor med vanlig post

Med vår print & post-tjänst kan du skicka fakturor med vanlig post direkt från programmet utan att behöva skriva ut dem, stämpla dem eller gå till posten. Priset för att skriva ut ditt dokument, lägga det i ett kuvert och skicka det med vanlig post beror på land och antal sidor (för priser, kontakta oss ). Fyll på ditt onlineplånbokssaldo i onFakt för att använda den här funktionen. Du kan naturligtvis fortfarande enkelt skriva ut en PDF själv och skicka den med vanlig post. Genom att använda uppföljningsknapparna kan du enkelt hålla ett öga på vilka dokument som har skickats och vilka som inte har skickats.

Skicka fakturor via PEPPOL

Som ett alternativ till den traditionella e-posten kan du även skicka e-fakturor över det europeiska PEPPOL-nätverket . Fakturor som skickas och tas emot via PEPPOL har fördelen att de kan behandlas automatiskt.
Skicka fakturor via PEPPOL

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room