Molnet

Skapa fakturor online, var som helst och på vilken enhet som helst

Tillgänglig var som helst på vilken enhet som helst

Onlinefakturering i molnet har många fördelar jämfört med traditionell faktureringsprogramvara . onFakts molnmiljö kan till exempel nås 24/7 från vilken plats som helst. Använder du en Windows-dator, Apple-surfplatta eller annan typ av smartphone? Surfa bara in på onFakt.se och logga in!
Tillgänglig var som helst på vilken enhet som helst
Automatiska säkerhetskopieringar

Automatiska säkerhetskopieringar

Eftersom dina data lagras i molnet skapar våra system flera säkerhetskopior så att du aldrig förlorar data. Dessutom kan du om så önskas aktivera en länk med välkända molnlagringstjänster för att sätta upp en extra backupmiljö åt dig själv.

Synkronisering

Din data lagras centralt i molnet. Närhelst och på vilken enhet du öppnar påFakt kommer du alltid att arbeta med den senaste versionen av din data. Även när ditt konto har flera användare kommer du att använda samma data i realtid.
Synkronisering
Säker förvaring

Säker förvaring

Ett program i molnet är i många fall säkrare än din egen dator. onFakt-servrar är inte mottagliga för virus och är helt avskurna från webben utanför, så det finns ingen online-åtkomst till programmet. Du öppnar din egen onFakt-miljö i vårt program via din e-postadress och personliga lösenord, samt eventuellt ytterligare tvåstegsautentisering via smartphone. Data krypteras via SSL och utbyts endast mellan din enhet och våra servrar.

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room