Orderbekräftelser

Aktivera denna gratismodul med bara ett klick

Orderbekräftelser

Denna kostnadsfria modul låter dig skapa orderbekräftelser för dina kunder . Har de lagt en beställning eller har de accepterat ditt förslag ? Med onFakt kan du enkelt skapa en orderbekräftelse och skicka den till kunden. Det kan till och med signeras online! Orderbekräftelser kan skapas manuellt, men kan även kopieras från ett befintligt priserbjudande för att hålla ingångsarbetet till ett absolut minimum.
Orderbekräftelser
Bekvämt arbetsflöde

Bekvämt arbetsflöde

Orderbekräftelsemodulen passar perfekt in i ditt företags arbetsflöde. Du kan skapa en orderbekräftelse från ett prisförslag med bara två klick. Beställningsbekräftelsen klar? Skicka den via e-post och kopiera den till slutfakturan med bara ytterligare två klick! Alla datum, serienummer, ... justeras automatiskt korrekt. Dags att arbeta mer effektivt med onFakt!

Orderbekräftelser och lagerhantering

onFakt skiljer sig mellan virtuella och faktiska lager . Virtuellt lager avser lagerräkningen baserat på orderbekräftelser. I denna räkning tar onFakt inte bara hänsyn till vad som redan har fakturerats eller levererats , utan även vad som redan har beställts av kunder. Om kunder skulle beställa mer än vad som faktiskt finns i lager kommer du omedelbart att meddelas genom de inställda lagervarningarna.
Orderbekräftelser och lagerhantering

Redo att arbeta mer effektivt ?!

Skapa ditt konto nu, fyll i nödvändig information som måste finnas på dina fakturor och skapa din första faktura på några minuter! De första 14 dagarna är gratis och utan förpliktelser, så du kan lära känna hela paketet!

Påbörja din gratis provperiod!
server room