Guidad tur

onFakt för revisorer

Länka kundfiler och få insikt i realtid

Från ditt revisorkonto skapar du ett nytt företagskonto eller länkar befintliga konton. När du väl har fått tillgång till dessa konton kan du övervaka företagets status i realtid och samla in och bearbeta fakturor på olika sätt i ditt eget bokföringspaket.

Bearbeta enkelt till ditt eget bokföringspaket

onFakt är inte ett redovisningsprogram, utan ett program för entreprenörer. Den faktiska bokföringen görs via ditt eget bokföringspaket, men onFakt gör det enkelt att överföra de dokument som entreprenören skapar till ditt eget paket. Den bästa metoden att använda beror på vilket paket du använder.

Praktiskt verktyg för dina kunder

onFakt är ett mycket användbart paket för många företagare. Som ett resultat kommer de att hantera och övervaka sin egen administration bättre, vilket också säkerställer en mer korrekt och bättre bearbetning i redovisningen. Fel sekvensnummer, datum, ... hör till det förflutna.

Eftersom onFakt är ett program för entreprenörer och inte en förlängning av ett redovisningspaket, används inga svåra termer och allt har utvecklats med tanke på användarvänlighet.

Hjälp växa onFakt

När du rekommenderar kunder påFakt hjälper du till att växa påFakt. Det är därför du också får en bra provision för att få in kunder.

onFakt.se för revisorer är det perfekta verktyget för att digitalisera dokumentutbytet med dina kunder!

Använd ditt eget betrodda redovisningspaket men minimera manuell inmatning genom att samarbeta med din kund via onFakt. Hans fakturor skapade med onFakt är lätta att överföra till nästan alla bokföringspaket.

SKAPA ETT KONTO!
server room